У Києві обстріляли авто футболіста «Динамо»

Читать на русском
У Києві вранці 5 грудня невідомі обстріляли з автомата автомобіль гравця ФК Динамо Київ Дениса Гармаша.

У Києві вранці 5 грудня невідомі обстріляли з автомата автомобіль гравця ФК «Динамо» (Київ) Дениса Гармаша.

Про це повідомляє прес-центр столичної поліції на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Сьогодні о 7:00 до чергової частини Дарницького управління поліції зателефонував охоронець підземного паркінгу й повідомив, що двоє невідомих з автомата обстріляли позашляховик футболіста. З місця події чоловіки втекли на автомобілі», – йдеться в повідомленні.

Обійшлося без постраждалих. Після огляду автомобіля правоохоронці вилучили гільзи й надіслали їх для проведення експертизи.

Слідчим відділом управління поліції в Дарницькому районі розпочате кримінальне провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на з'ясування всіх обставин події та затримання осіб.

За даними ЗМІ, під обстріл потрапив автомобіль гравця київського «Динамо» Дениса Гармаша. Позашляховик нібито стояв у підземному паркінгу на Дніпровській набережній.

Як відомо, «Динамо» присудили технічну поразку за відмову приїхати на матч 7-го туру української Прем'єр-ліги з ФК «Маріуполь». Клуб мотивував свої дії відсутністю гарантій безпеки від силових структур.

Нагадаємо, в Голосіївському районі Києва ввечері в неділю, 5 листопада, понад сотня футбольних уболівальників влаштувала масову бійку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: