Гройсман похвалився високим рейтингом української армії

Читать на русском
Збройні сили України – одні з найсильніших у Європі наразі, тож потрапили до рейтингу 30 найкращих армій світу.

Збройні сили України – одні з найсильніших у Європі наразі, тож потрапили до рейтингу 30 найкращих армій світу.

Як повідомляє «Слово і Діло» про це в середу, 6 грудня, заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман із нагоди Дня Збройних сил України.

«Українська армія стала однією з найсильніших у Європі й входить до 30 найкращих армій світу. І головне – в суспільстві зросла повага до своїх захисників та їхньої ризикованої професії, а разом із тим невпинно зростає й соціальний статус військовослужбовців. Особливо зворушливо бачити, як сотні людей із квітами урочисто виходять зустрічати військові підрозділи, що повертаються з ротації в зоні антитерористичної операції додому», – зазначив Гройсман.

За його словами, наразі Збройні сили України здатні виконувати завдання найвищого рівня складності, а солдати й офіцери є висококласними фахівцями.

День Збройних сил України: історія святаУ середу, 6 грудня в Україні відзначається День Збройних сил України. Традиційно в цей день проходить урочиста церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата, а також божественна літургія.

За словами прем'єра, перед урядом стоїть нове завдання – до 2020 року Збройні сили України мають відповідати всім базовим стандартам НАТО. Він також побажав військовослужбовцям міцного здоров'я, професійного зростання, бойової удачі та щасливого повернення додому.

Нагадаємо, згідно з новими даними штабу АТО, українські військові поліпшили своє тактичне положення на донецькому напрямку.

Раніше військові розповіли, що відбуватиметься на передовій у День ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: