«Укрзалізниця» надасть пасажирам новий вид послуг

Читать на русском
В «Укрзалізниці» планують запустити харчування в нічних поїздах до кінця поточного року. Проект запустять в тестовому режимі за кількома напрямками - Івано-Франківськ, Львів, Харків.

В «Укрзалізниці» планують запустити харчування в нічних поїздах до кінця поточного року.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив в.о. голови правління підприємства Євген Кравцов.

«Ми планували запустити цей проект до кінця листопада, але переговори з підрядниками ще тривають. Тому зараз ми сподіваємося, що це вдасться зробити до кінця року», - зазначив він.

За словами Кравцова, спочатку проект запустять в тестовому режимі за кількома напрямками - Івано-Франківськ, Львів, Харків. Це потрібно для того, щоб відпрацювати технологію, побачити економічний ефект і відслідковувати попит з боку пасажирів.

«Зараз ми ведемо переговори з декількома постачальниками, які повинні пілотно взяти в роботу це експериментальне напрямок. Після цього, коли ми побачимо економіку, ми будемо проводити конкурсну процедуру, щоб залучити якомога більше підрядників. У нас курсує 190 пар поїздів - тобто майданчиків, де потрібно надавати такі послуги, дуже багато. Але спочатку необхідно все ж зрозуміти, як працює така економіка, тому що зараз її не можуть точно і швидко оцінити навіть підрядники», - уточнив чиновник.

«Ми неодноразово отримували позитивні відгуки пасажирів, тому сподіваємося, що і цей проект стане успішним», - додав Кравцов.

Як повідомлялося, в Україні з 10 грудня починає діяти новий графік руху поїздів. Крім того, зміни торкнуться країн СНД, Балтії та ЄС.

Нагадаємо також, що «Укрзалізниця» визначилася з поїздами на Новий рік.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: