Погода на понеділок: мокрий сніг та дощ

Читать на русском
Сьогодні на більшості території України синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ, лише в Одеській та Миколаївській областях без опадів.

Сьогодні на більшості території України синоптики прогнозують мокрий сніг та дощ, лише в Одеській та Миколаївській областях без опадів.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на Український гідрометцентр.

У західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях, за прогнозами синоптиків, очікуються невеликий мокрий сніг з дощем, місцями налипання мокрого снігу, а на дорогах ожеледиця. Температура в цих регіонах становитиме від 3° морозу до 2° тепла, на високогір’ї Карпат — 4-9° морозу. На решті територіі прогнозують невеликий дощ, лише в Одеській та Миколаївській областях без опадів.

Туман місцями очікується вранці в Приазов’ї. Температура тут становитиме 4-9° тепла, в Криму та Приазов’ї місцями — 10-14°.

Синоптики розповіли про погоду в перші дні зимиУ перші дні грудня в Україні синоптики прогнозують мокрий сніг на всій території України. Також можливі снігові лавини в Карпатах.

Вітер синоптики прогнозують на Правобережжі переважно західний, на решті території південно-східний, зі швидкістю 7-12м/с.

Нагадаємо, у зв'язку з різким погіршенням погодних умов, а саме внаслідок сильних снігопадів, у Львівській та Закарпатській областях обмежили рух автотранспорту.

Також синоптики обіцяли, що Київ вночі замете снігом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: