Саакашвілі заявив про провокації і погодився сісти за ґрати

Читать на русском
Екс-голову Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі можуть екстрадувати з України вже наступного тижня.

Екс-голову Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі можуть екстрадувати з України вже наступного тижня.

Про це колишній президент Грузії заявив в ефірі телеканалу NewsOne ввечері в неділю, 3 грудня, пише «Слово і Діло».   За його словами, такий захід може бути вжито, якщо Саакашвілі обере повернення до Грузії замість видворення до Європи.

«У них плани викинути мене з країни, у них спільна спецоперація грузинських спецслужб, російських спецслужб і українських спецслужб. Якщо вони навіть викинуть мене наступного тижня ... І, до речі, вони хочуть так зробити, хочуть мене схопити і сказати: ось на тобі в Грузії справи, ми пропонуємо тобі в Польщу або в Голландію; я скажу, що я поїду до Грузії», - сказав Саакашвілі.

У Києві розпочався «Марш за імпічмент» – фотоБлизько 3 тисяч осіб 3 грудня зібралися на «Марш за імпічмент» в столичному парку Шевченка.

Він зазначив, що готовий в Грузії сидіти в тюрмі. «Навіть якщо мене викинуть, навіть якщо мене кинуть у в'язницю під надуманими звинуваченнями, я знаю, що готується провокація», - сказав Саакашвілі.

Раніше Саакашвілі заявляв, що міграційна служба України продовжила до 1 березня 2018 року термін дії документа, який підтверджує легальність його перебування в країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: