Гройсман домовився про постачання американських вагонів в Україну

Читать на русском
У Кабінеті міністрів України прийшли до угоди з американською компанією GE Transportation про оновлення рухомого складу Укрзалізниці.
Володимир Гройсман

У Кабінеті міністрів України прийшли до угоди з американською компанією GE Transportation про оновлення рухомого складу «Укрзалізниці».

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну за підсумками переговорів прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з керівництвом компанії.

Гройсман привітав працівників гідрометеорологічної службиВолодимир Гройсман від імені уряду і від себе особисто 19 листопада привітав працівників гідрометеорологічної служби з нагоди професійного свята.

Так, планується, що сторони до кінця року підпишуть угоду про стратегічне партнерство з реалізації 7-річної програми оновлення рухомого складу «Укрзалізниці».

«Радий, що ми фіналізували наші домовленості і домовляємося, що до кінця року всі документи повинні бути узгоджені і підписані. Уряд буде сприяти цьому процесу», - зазначив український прем'єр.

В рамках виконання всіх угод використання українських потужностей зросте до 40%. Крім того, продукція українського виробництва, створена на основі технологій GE, буде використана в проектах американської компанії в інших країнах.

Виконання першої фази проекту передбачає поставку «Укрзалізниці» вже у вересні 2018 роки 30 локомотивів, які матимуть українські запчастини та обслуговуватися в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: