Стало відомо, яке місце посіла Україна з дешевизни інтернету

Читать на русском
Україна посіла друге місце в світовому рейтингу країн з найдешевшим інтернетом. Про це свідчать дані дослідження консалтингової компанії BDRC Continental і провайдера Cable.co.uk.

Україна посіла друге місце в світовому рейтингу країн з найдешевшим інтернетом.

Про це свідчать дані дослідження консалтингової компанії BDRC Continental і провайдера Cable.co.uk, пише «Слово і Діло».

Повідомляється, що в рамках дослідження було проаналізовано вартість понад 3000 інтернет-тарифів у 196 країнах світу з серпня по жовтень 2017 року. Після цього була підрахована середньомісячна плата за інтернет і ця сума була переведена в долари.

Зазначається, що середня вартість інтернет-послуг в Україні складає 5,52 дол. на місяць - це другий показник після Ірану (5,37 дол.).

Дослідники відзначають, що найдорожчі тарифи на інтернет зафіксовано в африканській країні Буркіна-Фасо - в середньому 954,54 дол. на місяць.

У першу п'ятірку рейтингу з найдешевшими тарифами на інтернет також потрапили Росія (9,82 дол.), Молдова (10,71 дол.) і Сирія (12,15 дол.).

Згідно з даними дослідників, середньомісячна вартість інтернету в США становить 66,17 долара, у Канаді — 54 долари, у Німеччині — 34,22 долара, а в Польщі — 19,22 долара.

Раніше Україну відзначили в рейтингу країн за рівнем економічної свободи, як одну з країн з найменшим показником.

Також Україна поліпшила позиції у рейтингу конкурентоспроможності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: