Біля будівлі МВС у Києві почалися заворушення

Читать на русском
У середу ввечері, 29 листопада, у завдання МВС в Києві відбуваються зіткнення між так званою Коаліцією учасників Революції і співробітниками правоохоронних органів.

У середу ввечері, 29 листопада, біля будівлі МВС у Києві відбуваються зіткнення між так званою Коаліцією учасників Революції і співробітниками правоохоронних органів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на РБК-Україна.

На Майдані сталася масова бійкаВ ході святкування Дня Гідності та Свободи на Майдані Незалежності в Кіее сталася бійка Конфлікт виник між активістами і поліцією.

«Молоді люди кидають сніжки в поліцейських, які відтіснили їх від будівлі міністерства. Кілька хвилин тому мітингувальники запалили фаєри і димові шашки, вибухнула навіть петарда», - повідомляє видання.

Мітингувальники почали з факельної ходи від Майдану. Йшли в Адміністрацію президента з вимогою виходу Петра Порошенка до людей. Потім вони вирушили до Міністерства внутрішніх справ, де почалися заворушення.

Поліція вишикувалася в шеренгу, присутні волонтери Червоного хреста. Також повідомляється, що співробітники поліції вивели, ймовірно, затриманих, під'їхав автозак. В даний момент обмежено рух на вулиці Богомольця на розі вулиці Пилипа Орлика.

Учасники мітингу планують повернутися на Майдан Незалежності.

Як повідомлялося, раніше активісти ряду громадських організацій, які протестують проти гальмування розслідувань злочинів євромайдан, запалили фаєри і факели.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: