Доба в АТО: 27 обстрілів, загинув один військовий, двоє отримали поранення

Читать на русском
В зоні проведення АТО на Донбасі по всій лінії зіткнення зафіксовано 27 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків, загинув один український військовий, ще двоє отримали бойові травми.

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі на всій лінії зіткнення зафіксовано 27 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків, загинув один український військовий, ще двоє отримали бойові травми.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 28 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«У відповідь українські військовослужбовці 11 разів придушували вогневу активність бойовиків», - йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку ввечері противник обстрілював захисників Зайцеве, Новолуганське і Майського в основному з піхотного озброєння. Також з мінометів різних калібрів російські найманці вели вогонь на підступах до Трьохізбенці, а з гранатометів і стрілецької зброї - по оборонних укріпленнях біля Жовтого, Новоалександровки та Катеринівки.

На донецькому напрямку в передмісті Авдіївки зафіксовані обстріли наших позицій протягом декількох годин снайпером ворога. З піхотного озброєння бойовики порушували перемир'я біля Березового.

На Приазов'ї з гранатометів різних типів і стрілецької зброї противник вів вогонь біля Гнутового й Водяного, а з озброєння БМП - поблизу Широкиного.

Як повідомлялося, військові посилили заходи безпеки на Донбасі.

Раніше в ОБСЄ констатували зменшення вибухів в зоні проведення АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: