Зять Трампа втрачає свій вплив в Білому домі

Читать на русском
Старший радник президента США Дональда Трампа і його зять Девід Кушнер вже не є такою значущою фігурою в Білому домі, як раніше.

Старший радник президента США Дональда Трампа і його зять Девід Кушнер, який раніше зізнався у зв'язках з РФ вже не є такою значущою фігурою в Білому домі і останнім часом зник з публічного простору.

Про це з посиланням на анонімних колег Кушнера повідомляє The New York Times, пише «Слово і Діло».

Як повідомляється, Кушнер зайнявся обмеженим колом питань «в тіні».

«Він більше не головний президентський радник з необмеженими повноваженнями», - пише видання.

За попередньою інформацією, тепер Кушнер працює над вирішенням конфлікту між Ізраїлем і Палестиною, а також зайнятий технологічними проектами.

Відомо, що навесні при Білому домі відкрилося Управління американських інновацій по боротьбі з бюрократією в відомствах.

Газета пов'язує зменшення повноважень Кушнера з приходом в кінці липня на посаду глави апарату Білого дому відставного генерала Джона Келлі, який дозволяє своїм підлеглим менше вольностей.

«Джаред працює на мене», - заявив Келлі.

За словами трьох радників Трампа, які побажали залишитися невідомими, Келлі навіть обговорював можливість звільнення Кушнера і його дружини - дочки Трампа - Іванки.

Як відомо, влітку Кушнер зізнався, що провів чотири зустрічі з представниками РФ під час президентської кампанії 2016 року.

Відзначимо, раніше американський журнал Time запропонував Трампу стати людиною року, однак він відмовився.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: