На будівництві в Мексиці стався обвал житлових будинків, є жертви

Читать на русском
У мексиканському місті Монтерей житлові будинки впали в котлован будівництва торгового центру. Робота з видалення уламків і сміття проводиться вручну, за допомогою виступів і лопат.

У мексиканському місті Монтерей житлові будинки впали в котлован будівництва торгового центру.

Про це інформує «Слово і Діло», з посиланням на повідомлення ЗМІ Мексики.

Кількість жертв землетрусу в Мексиці знову зростаєКількість жертв землетрусу в Мексиці, що стався 19 вересня, зросла до 331 людини. Рятувальники витягли з-під завалів будинків в Мехіко тіла ще кількох людей.

Йдеться як мінімум про три будинки. Загинув 76-річний Еліуд Гонсалес Салазар. Його впізнали родичі. Інформація про стан його дружини уточнюється.

Родичі повідомили, що пара три роки жила в приватному секторі. У них троє дітей, яких не було в будинку в момент інциденту. В результаті обвалу також була травмована Бланка Естела Салазар Гамбоа.

47-річна жінка залишається госпіталізованої в приватній лікарні. Вона була домробітницею в одному з будинків. На місці продовжують працювати рятувальники.

Повідомляють, що робота з видалення уламків і сміття проводиться вручну, за допомогою виступів і лопат. На відео видно обвал одного з будинків на проспекті Лазаро-Карденас.

Video capta momento exacto del derrumbe en la avenida Lázaro Cárdenas y Río Nazas en MonterreyTuitealo

Будинок впав, впавши з висоти 30 метрів на підземну автостоянку під будівництвом.

Як повідомлялося, під час обвалення тунелю для випробування ядерної зброї Punggye-ri в КНДР загинули 200 осіб.

Крім того, у вівторок, 7 листопада, о 15:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про обвал верхньої поверхні землі на відкритій території в селі Стряпівка Бахмутського району Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: