При обваленні тунелю в Північній Кореї загинули 200 людей

Читать на русском
Аварія сталася через ослаблення території після шостого ядерного випробування в КНДР, проведеного на полігоні 3 березня.

При обваленні тунелю для випробування ядерної зброї Punggye-ri в КНДР загинули 200 людей.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це пише Yonhap.

Відомо, що обвалення сталося під час будівництва підземного тунелю на ядерному полігоні на північному сході КНДР. Близько 100 працівників опинилися в пастці. Згодом під час рятувальної операції сталося ще одне обвалення. Загалом під час обвалень загинули 200 людей.

У КНДР готуються до війни: стартували незвичайні навчанняУ Північній Кореї протягом всього минулого тижня по всій країні проходили навчальні евакуації населення.

Одне з джерел повідомляє, що аварія сталася через ослаблення території після шостого ядерного випробування в КНДР, проведеного на полігоні 3 березня.

Корейське метеорологічне агентство повідомило, що під час перевірки 30 днів тому в підвалі затоки Pukgyeri поруч з ядерним полігоном, де проводять випробування, був виявлений витік радіоактивних матеріалів.

Варто нагадати, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг впевнений, що Північна Корея може завдати ракетного удару по території Європи та Північної Америки.

Тим часом у КНДР погрожують США «вогненним градом».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: