Напад на суддю в Полтаві: стали відомі подробиці – відео

Читать на русском
Суддя Жовтневого районного суду Полтави Лариса Гольнік повідомила, що на неї напали класичні тітушки, і пов'язала напад з оточенням міського голови Олександра Мамая.

Суддя Жовтневого районного суду Полтави Лариса Гольнік повідомила, що на неї напали «класичні тітушки», і пов'язала напад з оточенням міського голови Олександра Мамая.

Про це вона повідомила «Громадському», інформує «Слово і Діло».

Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. ПолтаваСистема народного контролю «Слово і Діло» провела аналіз та вирішила продемонструвати вам результати нашого власного моніторингу ефективності роботи депутатів-мажоритарників Полтавської області

«Я називаю це оточенням міського голови або голови Жовтневого суду. Я припускаю, що це Олександр Ковжога - він був представником міського голови у справі, а зараз судиться зі мною», - сказала вона.

Також Гольнік додала, що у нападників в руках були предмети, схожі на поліцейські кийки або труби.

«Удар був не прямий, а під кутом, по голові. Не дуже сильний. Наклали шов. Якби чоловік мене не захищав, була б зовсім інша історія. Йому зараз важко ходити», - розповіла суддя.

"Вони відразу кинулися бити Ларису", – чоловік судді Гольник про нападГромадськеТБ.Полтава

Як повідомлялося, обвинувальний акт щодо судді Ленінського районного суду міста Полтави Сергія Кононенко, якого затримали за підозрою в хабарництві, був направлений до суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: