Підтримка молодих підприємців: нардеп Матвієнков уже три роки не може розробити державну програму

Читать на русском
Депутат-мажоритарник із Маріуполя за три роки в Раді ще не виконав жодної обіцянки. Нагадуємо про одну з них.
Сергій Матвієнков

Народний депутат-член фракції «Опозиційного блоку» Сергій Матвієнков досі не зробив нічого для реалізації пункту власної передвиборчої програми, в якому йдеться про створення програми підтримки молодих підприємців.

Його «Слово і Діло» внесло до досьє політика восени 2014 року.

«Необхідне прийняття державної комплексної програми з подолання бідності: […] стимулювання підприємницьких ініціатив молоді, програми державної підтримки молодих підприємців», – ішлося в передвиборчій програмі тоді ще кандидата в депутати у 57-му одномандатному мажоритарному окрузі.

Тоді жителі Кальміуського (раніше Іллічівського) району Маріуполя (а саме там балотувався Матвієнков) повірили політику й проголосували за нього.

Однак, потрапивши до парламенту, він не поспішає виконувати обіцяне. Депутат не лише не зареєстрував жодної ініціативи щодо запровадження державної програми підтримки молодих підприємців, але й узагалі ще поки що не виконав жодної із зареєстрованих обіцянок. Їх аналітики «Слова і Діла» нарахували у Матвієнкова 33. 11 із них уже отримали статус «не виконано». Дане зобов’язання поки залишається «в процесі», однак якщо ми не отримаємо доказів того, що депутат бодай щось робить для його реалізації, воно поповнить список провалених обіцянок народного депутата.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: