Ар’єв уже три роки не може створити в окрузі спецфонди для розвитку бізнесу

Читать на русском
Депутат іще перед виборами пообіцяв створити у своєму окрузі спеціальні фонди для розвитку підприємництва, але за три роки про них ні слуху, ні духу.
Володимир Ар'євФото з відкритих джерел

Народний депутат Володимир Ар’єв за три роки так і не спромігся створити у своєму мажоритарному окрузі спеціальні фонди для розвитку підприємництва та інфраструктури.

Якби такий фонд був створений, це точно був би прецедент для України й «плюс» до досьє самого Ар’єва на «Слові і Ділі», адже таку обіцянку аналітики порталу зафіксували в його передвиборчій програмі в 2014 році.

«Встановлення режиму сприяння інвесторам, формування спеціальних фондів для розвитку підприємництва та інфраструктури», – йдеться в одному з пунктів програми політика.

Володимир Ар'євНародний депутат України
Ар'єв має намір формувати спеціальні фонди для розвитку підприємництваСказано 27 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Ар’єв у парламенті представляє Святошинський район Києва, тож бізнесмени саме цієї частини міста мали б відчути підтримку народного депутата у вигляді можливості скористатися коштами обіцяного ним фонду.

Але поки що ця обіцянка залишається виключно на папері… і в досьє «Слова і Діла». Поки ми не надаємо їй статус «не виконано», але про всяк випадок нагадуємо: кожен депутат-мажоритарник ішов на вибори з конкретною програмою дій. Якщо він не спроможний її виконати, то чи гідний він і надалі представляти цей округ?

Загалом у Ар’єва 42 обіцянки, з яких він виконав 17. У рейтингу відповідальності Верховної Ради в нього 137-ме місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: