Стало відомо, як працює Monobank

Читать на русском
В Україні офіційно запустився перший банк без відділень. Це мобільний банк Monobank. Усі платежі, перекази та поповнення телефону проходять без комісій.

В Україні офіційно запустився перший банк без відділень. Це мобільний банк Monobank.

Як інформує «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написав співзасновник проекту Дмитро Дубілет.

За його словами, карту можна отримати, просто сфотографувавши паспорт та ІПН через додаток, доступний для iPhone та Android. Після цього користувач може обрати зручний час, коли працівник доставить карту.

Дубілет також зазначив, що кредитні ліміти в Monobank – до 100 тисяч гривень, а ставка на кредит нижча, ніж в інших банків країни.

Банкір, депутат, міністр. Як виконує обіцянки Степан Кубів?Як працює міністр економічного розвитку і віце-прем'єр Степан Кубів? «Слово і Діло» вивчило обіцянки чиновника і те, як він їх виконує.

«У нас немає відділень, тому ми можемо собі це дозволити», – додав він.

Він також зазначив, що всі платежі, перекази та поповнення телефону здійснюються без комісій.

«Щомісяця можна обрати 2 категорії, за якими можна отримувати кешбеки до 20% від суми покупки. У цьому місяці, наприклад, у нас були супермаркети та продукти (2%), кафе та ресторани (3%), аптеки/косметика (5%), кіно (20%) та інші. Важливо, що це повноцінні кешбеки, а не бонуси, які незрозуміло, де витрачати», – додав Дубілет.

Співзасновник проекту також анонсував розстрочку з можливістю «купити товар у будь-якому магазині в будь-якій точці світу» з лімітом у 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, Monobank – це перший проект Fintech Band, яку запустили Дмитро Дубілет, Олег Гороховський і Михайло Рогальський після відходу з ПриватБанку.

Емітентом карт Monobank є Universal Bank, а трохи пізніше аналогічний проект має запуститися й із iBox Bank.

Раніше в НБУ розповіли, коли запровадять купюру 1000 гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: