Стало відомо, коли в Києві увімкнуть новорічну ілюмінацію

Читать на русском
У Києві почали ремонт і монтаж святкової новорічної ілюмінації. Зокрема, це гірлянди у вигляді української вишивки, кулі, крига та намисто. Увімкнуть її 19 грудня.

У Києві почали ремонт і монтаж святкової новорічної ілюмінації. Увімкнуть її 19 грудня – на День Святого Миколая.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба КМДА.

Підрозділ архітектурно-декоративного підсвічування комунального підприємства «Київміськсвітло» почав ремонт і монтаж святкової новорічної ілюмінації. Святкові гірлянди, кулі, крига й намисто з'являться на деревах, тросових розтяжках та опорах освітлення на вулицях Хрещатик, Богдана Хмельницького, Грушевського, а також на Майдані Незалежності, Софійській та Європейській площах.

Вихідні на Новий рік і Різдво 2018: скільки відпочиватимуть українціВихідні на Новий 2018 рік в Україні триватимуть три дні - з 30 грудня (субота) по 1 січня (понеділок) включно.

На будівлях Національної філармонії, Національної музичної академії ім. П. Чайковського, Київської міської державної адміністрації, Головпоштамту, Будинку профспілок з'являться гірлянди у вигляді української вишивки.

Повідомляється, що освітлення відповідає світовим стандартам і вимогам енергозбереження, всі конструкції виконані на світлодіодах.

Нагадаємо, головну новорічну ялинку України встановлять на Софійській площі в Києві. Її прикрасять 3,6 км неонових гірлянд.

Також у Раді українцям зробили передноворічний подарунок, зробивши 25 грудня вихідним днем.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: