Порошенко розповів, як заощаджують кошти держбюджету

Читать на русском
Держава ефективно витрачає кошти на ремонт і будівництво доріг завдяки системі ProZorro. Про це сказав Петро Порошенко під час огляду дороги H-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя.

Держава ефективно витрачає кошти на ремонт і будівництво доріг завдяки системі ProZorro. Про це сказав президент Петро Порошенко, який перебуває в Дніпропетровській області.

Як інформує «Слово і Діло», глава держави оглянув відремонтовану ділянку дороги H-08 «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя» в Дніпропетровській області, передає УНН.

В «Укравтодорі» повідомили, скільки коштів піде на дороги в кожній областіНаступного року з Дорожнього фонду найбільше коштів прогнозується виділити на Харківську область – 708 мільйонів гривень.

«Плани, які були на 2016, 2017 і наші напрямки на 2018 рік є надзвичайно амбітними. Всі процедури проходять у рамках тендерів, у рамках ProZorro. Ефективно заощаджуються кошти державного бюджету. І я хотів сказати, що це наша спільна робота, яка дозволяє нам упевнено дивитися в майбутнє», – сказав президент.

Порошенко зазначив, що дорожнє будівництво відбувається в усій країні за новими якісними технологіями.

Нагадаємо, за останні три роки рекордну суму на будівництво та ремонт автодоріг «Укравтодор» отримав із бюджету в 2015-му: тоді було виділено 23,1 мільярда гривень.

Раніше в поліції Києва назвали найбільш аварійні дороги столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: