Білий дім придумав дві стратегії на випадок ракетної атаки КНДР

Читать на русском
Загострення і взаємні погрози між США і КНДР тривають. У Пентагоні розповіли, що розробили план на випадок ракетного удару.

Адміністрація президента США Дональда Трампа розробила дві експериментальні стратегії для запобігання ракетного удару з боку КНДР, яка постійно загрожує ядерною атакою.

Про це пише The New York Times, передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, перша стратегія передбачає організацію кібератак на системи запуску балістичних ракет КНДР та «інші способи саботажу», які дозволять запобігти запуску.

Північна Корея заявила, що Трамп жадає ядерної війниПівнічна Корея заявила, що перша поїздка до Азії президента США Дональда Трампа показала, що він хоче війни на Корейському півострові.
  «Друга стратегія пропонує безпосередньо збивати ракети, коли вони проходять «фазу прискорення». Відразу після пуску балістичні ракети будуть більш помітною і легкою ціллю. Щоб їх збити, влада США пропонує використовувати винищувачі і безпілотники. Однак якщо їм не вдасться виконати завдання, останньою надією буде тільки ракета-перехоплювач», - повідомляє видання.

При цьому, за інформацією, щоб реалізувати дані стратегії адміністрація Трампа просить у Конгресу 4 млрд.дол.

Раніше, Дональд Трамп заявив, що загрозу з боку Північної Кореї США можна ліквідувати за допомогою Китаю.

Як відомо, президент США вже обговорив з лідером Китаю проблему КНДР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: