Погода на неділю: дощ і сніг, сніг і дощ

Читать на русском
У неділю, 19 листопада, на всій території України очікується дощ та мокрий сніг. Про це повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на Український гідрометцентр.

У неділю, 19 листопада, на всій території України очікується дощ та мокрий сніг . Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Український гідрометцентр.

Негода в Івано-Франківській області: на дитину впало деревоВсього в області через негоду було пошкоджено три автомобілі, кілька населених пунктів виявилися знеструмленими.

Як повідомляють метеорологи, завтра на півночі України очікується сніг, а в центральних, південних регіонах, а також на сході країни, передбачаються опади у вигляді дощів.

На заході опадів не очікується, температура повітря становитиме переважно 4-6 градусів тепла. Що ж стосується півдня України, то там температура повітря буде коливатися від 8-10 градусів тепла, а в центральних регіонах - 4-6 вище нуля.

Як повідомлялося, співробітники медичної сервісної компанії International SOS розробили карту, на якій позначено найбільш небезпечні для відвідування країни.

Нагадаємо, 31 жовтня через негоду в Запорізькій області без газопостачання залишилися сотні будинків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: