Під Харковом обвалилася частина мосту через Сіверський Донець

Читать на русском

У Харківській області обрушилася пішохідна частина мосту через р. Сіверський Донець. Служба автомобільних доріг розробила схему об'їзду аварійної ділянки.

У Куп'янському районі Харківської області на автомобільній дорозі Андріївка - Курган - Мілове на мосту через річку Сіверський Донець сталося обвалення пішохідної частини конструкції.

Про це повідомляє місцеве видання «Городской дозор» з посиланням на ХОДА, передає «Слово і Діло».

Міські легенди України. Київ: «втомлений» Шулявський містЯк Шулявський міст був доведений до аварійного стану: вся історія нашумілого столичного інфраструктурного проекту від ухвалення проектної документації до часткового обвалу.

«На автомобільній дорозі загального користування місцевого значення «Андріївка - Курган - Мілове» в Куп'янському районі сталося обвалення пішохідної частини мосту через Сіверський Донець», - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що жертв і постраждалих в результаті обвалення немає.

Сам міст був споруджений у 1962 році, його довжина становить 245 метрів. За результатами попереднього висновку спеціалізованої організації, міст перебуває у аварійному стані. Рух перекрили для автомобільного транспорту та пішоходів.

Раніше повідомлялося, що у столиці на три місяці обмежать рух на мосту біля метро «Нивки».

Нагадаємо, що за фактом порушень правил екологічної безпеки суб'єктами госпдіяльності при будівництві Керченського мосту відкрито кримінальне провадження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: