Сінгапур призупинив торгівлю з Північною Кореєю

Читать на русском
Влада Сінгапуру призупинила торгові відносини з Північною Кореєю на тлі санкцій ООН і США.

Влада Сінгапуру призупинила торгові відносини з Північною Кореєю на тлі санкцій ООН і США.   У четвер відповідне повідомлення Митного управління Сінгапуру від 7 листопада потрапило в розпорядження ЗМІ, передає Channel NewsAsia, пише «Слово і Діло».

«Сінгапур заборонить рух всіх комерційних товарів з Корейської Народно-Демократичної Республіки (КНДР) і в неї», - йдеться в повідомленні.

В разі неодноразових порушень влада Сінгапуру може стягнути штраф в розмірі до 200 тисяч сінгапурських доларів ($ 147,3 тисяч) або чотирикратної вартості товарів, а також засудити винного до тюремного ув'язнення терміном до трьох років.

Відзначається, що Сінгапур посідає сьоме місце по товарообігу серед торгових партнерів Північної Кореї. У вересні торгівлю з КНДР призупинили Філіппіни, що знаходяться в цьому списку на п'ятому місці.

Раніше влада Південної Кореї наклала санкції на ще 18 громадян Північної Кореї.

Як повідомлялося, Північна Корея виключає можливість переговорів зі Сполученими Штатами Америки про скасування своєї ядерної програми і загрожує збільшенням арсеналу, якщо Штати не скасують свою «ворожу політику» щодо країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: