Суд продовжив арешт антимайданівцю «Топазу»

Читать на русском
Антимайданівцю Гнату Кромському, відомому під позивним Топаз, Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Антимайданівцю Гнату Кромському, відомому під позивним «Топаз», Київський райсуд Харкова продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Про це повідомили в прокуратурі Харківської області, пише «Слово і Діло».

«Суд продовжив вивчати матеріали справи. Крім того, він продовжив утримання під вартою на 60 днів», - повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Наступне засідання суду має відбутися 23 листопада.

Як повідомлялося, харків'янин Кромський був учасником охорони антиМайдан в Маріїнському парку в Києві. Став відомий за позивним «Топаз» після появи в мережі відео, знятого в таборі антиМайдану. Зйомка обривається після того, як на автора відео нападають тітушки і він кілька разів волає про допомогу до супроводжуючого його Крамського: «Топаз, дай команду!».

Нагадаємо, антимайданівець Ігор Кромський був затриманий 28 березня 2014 року в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом штурму Харківської облдержадміністрації 1 березня. 7 квітня 2014 року його втік з-під домашнього арешту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: