Суд дозволив відвід прокурора у справі антімайданівця «Топаза»

Читать на русском
Київський райсуд Харкова у справі антимайданівця Гната Кромського (Топаза) задовольнив клопотання захисту про відвід представника державного обвинувачення.

Київський райсуд Харкова у справі «антимайданівця» Гната Кромського («Топаза») задовольнив клопотання захисту про відвід представника державного обвинувачення.

Про це кореспонденту «Укрінформу» розповіла адвокат Лідія Мелконян, пише «Слово і Діло».

«Кромський був присутній на суді. У той же час новий представник держобвинувачення, що прийшов на засідання замість колишнього, не надав суду нових доказів провини за вже відомим обвинувальним актом. Суд задовольнив наше клопотання про відвід представника звинувачення», - зазначила адвокат.

За її словами, суд продовжить розгляд справи 19 жовтня.

«У обвинуваченого є право клопотати про закриття справи, якщо протягом більше трьох років не надано доказів провини, але Кромський поки не скористався цим правом», - додала Мелконян.

Нагадаємо, антімайданівець Ігор Кромський був затриманий 28 березня 2014 року в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом штурму Харківської облдержадміністрації 1 березня. 7 квітня 2014 року він втік з-під домашнього арешту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: