Свято наближається: у центрі Києва обмежать рух

Читать на русском
У зв'язку з підготовкою до новорічних і різдвяних свят київська влада прийняла рішення обмежити рух автотранспорту в центрі столиці.

У зв'язку з підготовкою до новорічних і різдвяних свят київська влада прийняла рішення обмежити рух автотранспорту в центрі столиці.

Про це в середу, 15 листопада, повідомили в прес-службі КМДА, пише «Слово і Діло».

З 29 листопада 2017 року до 31 січня 2018 року діятиме обмеження руху для транспортних засобів (окрім міського пасажирського транспорту, який працює у звичайному режимі) уздовж Володимирського проїзду від буд. №23 на вул. Софійській до Михайлівської площі і на вул. Володимирській - від Рильського провулка до Володимирського проїзду.

Окрім того, з 29 листопада до 31 січня буде заборонений рух для всіх видів транспортних засобів уздовж Володимирського проїзду - від вул. Мала Житомирська до Михайлівської площі.

Буде заборонений рух для всіх видів транспортних засобів уздовж Володимирського проїзду (від буд. №23 на вул. Софійській до Михайлівської площі) і на вул. Володимирській (від Рильського провулка до Володимирського проїзду) 19 грудня - із 16:00 до 21:00; 31 грудня з 20:00 до 03:00 1 січня; 1 січня - з 14:00 до 21:00; 7 січня - з 12:00 до 15:00.

У роботу маршрутів наземного транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить за згаданими вище вулицями, будуть внесені зміни, про що буде повідомлено додатково.

Як повідомлялося, в центрі Києва обмежать рух через святкування Дня Гідності та Свободи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: