Трамп заляканий Путіним – екс-директор ЦРУ

Читать на русском
Колишній голова ЦРУ Джон Бреннан повідомив, що президент США Дональд Трамп може бути з якоїсь причини заляканий російським лідером Володимиром Путіним.

Колишній глава ЦРУ Джон Бреннан повідомив, що президент США Дональд Трамп може бути «по якійсь причині заляканий» російським лідером Володимиром Путіним.

Як повідомляє «Слово і Дело», про це передає CNN.

У Кремлі розсекретили розмову Путіна і Трампа на саміті АТЕСПрезидент РФ Володимир Путін і американський лідер Дональд Трамп під час короткої зустрічі схвалили спільну заяву щодо Сирії на саміті АТЕС у В'єтнамі.

«Я думаю, що Трамп з якоїсь причини заляканий Путіним, побоюючись, що він може зробити, або що може вийти в результаті цих розслідувань ... Це або наївність, або невігластво, або страх, в сенсі те, що Трамп робить по відношенню до росіян», - зазначив він.

Також Бреннан впевнений, що очевидний успіх Путіна у американського лідера пояснюється використанням лестощів.

При цьому колишній директор Національної розвідки США Джеймс Клеппер заявив, що применшення Трампом загрози втручання Росії в минулорічні вибори небезпечно для національної безпеки Штатів і іноземні лідери можуть ним маніпулювати.

«Я дійсно думаю, що і китайці, і росіяни впевнені, що можуть грати їм», - підкреслив Клеппер.

Таким чином колишні розвідники прокоментували заяву Трампа про те, що Путін переконував його в невтручанні РФ в американські вибори.

Раніше американський сенатор Джон Маккейн прокоментував заяви Трампа, заявивши, що така позиція президента США створює загрозу нацбезпеці країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: