У центрі Києва з молотком напали на бізнесмена

Читать на русском
Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом нападу з молотком на заступника голови правління одного з публічних акціонерних товариств.

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом нападу з молотком на заступника голови правління одного з публічних акціонерних товариств.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це поінформували в прес-службі Національної поліції.

Вбивство Шеремета: в Нацполіції розповіли про перебіг розслідуванняГолова Нацполіції Сергій Князєв заявив, що слідство поки не зрушило в питанні встановлення підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета.

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Саксаганського в Печерському районі. Попередньо було встановлено, що заступник голови правління одного з ПАТ вийшов з приміщення і прямував до автомобіля.

У цей момент до нього підбіг незнайомець і накинувся з молотком. Водій постраждалого, який знаходився в машині, застосував травматичну зброю, а потім поранив зловмисника в ногу. Невдовзі правоохоронці затримали нападника, ним виявився житель Херсонської області, 1989 року народження.

«Потерпілого забрала «швидка». Поліцейські провели огляд місця події, поспілкувалися зі свідками і встановлюють мотиви скоєння правопорушення. Зараз зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Потерпілий перебуває в лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу», - доповіли в поліції.

Там також додали, що відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею «замах на вбивство». Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, генеральний прокурор України Юрій Луценко впевнений, що розстріл автомобіля в Харкові, в результаті чого загинув комерсант Едуард Аксельрод, пов'язаний з убивством колишнього російського депутата Дениса Вороненкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: