Порошенко запропонував розробити новий закон про антикорупційний суд

Читать на русском

Порошенко запропонував відкликати старий і розробити новий законопроект про антикорупційний суд.

Президент Петро Порошенко просить створити у Верховній Раді групу з напрацювання нового законопроекту про антикорупційний суд з урахуванням рекомендацій Венеційської комісії.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, Порошенко відправив лист голові ВР Андрію Парубію з пропозицією вжити заходів для відкликання законопроекту №6011 «Про антикорупційні суди» та якнайшвидше доручити профільному комітету створити робочу групу з напрацювання нового законопроекту, в якому будуть враховані рекомендації Венеціанської комісії.

«Створення Вищого антикорупційного суду має стати вагомим елементом системи протидії корупції, й затягування з його створенням вважаю неприпустимим», – підкреслив Порошенко.

Артур ГерасимовНародний депутат України
Герасимов запевнив, що БПП буде підтримувати створення антикорупційних судівСказано 22 травня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, 8 жовтня активісти закликали Порошенка якомога швидше внести до Верховної Ради законопроект про антикорупційні суди.

7 листопада в Європарламенті розповіли, що чекають від України прогресу в низці реформ, однією з яких є й створення антикорупційного суду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: