В Одесі за їзду на нерозмитненому авто виписали штраф більш ніж на 3 мільйони

Читать на русском
На митниці на водія автомобіля склали протокол про ухилення від сплати податків і постановили виплатити 3 мільйони гривень штрафу – 300 відсотків вартості розмитнення автомобіля.

В Одесі жінку оштрафували на 3,6 мільйона гривень за їзду на нерозмитненому авто.

Про це повідомляє прес-служба Приморського районного суду міста, передає «Слово і Діло».

«6 листопада 2017 року постановою Приморського районного суду міста Одеси відмовлено в задоволенні позовної заяви Світлані Н. в Одеській митниці ДФС про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення, яким на неї як на водія автомобіля Cadillac Escalade, державний номерний знак Литовської Республіки, був накладений штраф у розмірі 3 мілйьони 651 тисяча 387, 15 гривень за порушення умов транзиту через митну територію України», – відзначили в повідомленні.

Скасування мита: за яких умов авто будуть доступними для всіх українцівПісля мітингів автомобілістів в уряді начебто вже готові йти назустріч щодо розмитнення авто на єврономерах. Якою є ситуація з митами та акцизами на авто, розбиралися експерти.

За інформацією, одеситка Світлана зі своїм чоловіком два роки тому придбала автомобіль Cadillac Escalade 2007 року випуску за дорученням. Їм його привіз іноземець. Після цього в сім'ї почалися проблеми з поліцією та митницею.

«Я сиділа в стоячому автомобілі з вимкненим двигуном. Тут підійшли поліцейські й почали вимагати документи. Потім вони забрали ключі та документи на машину. Поліцейський сів за кермо Cadillac, мене посадили в машину поліції й поїхали на митницю», – розповідає Світлана.

На митниці на водія автомобіля склали протокол про ухилення від сплати податків і постановили виплатити 3 мільйони гривень штрафу – 300% вартості розмитнення автомобіля.

Раніше стало відомо, скільки коштуватиме розмитнення автомобілів з єврономерами.

Нагадаємо також, що 25 серпня 2017 року народний депутат України Ігор Гузь пообіцяв із вересня активно домагатися легалізації автомобілів на іноземній реєстрації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: