На Київщині відбулися випробування українських боєприпасів

Читать на русском
У Київській області відбулися військові випробування боєприпасів, вироблених на українських підприємствах. Після державних випробувань і прийняття на озброєння почнеться серійне виробництво.

У Київській області на військовому полігоні в Дівичках відбулися успішні військові випробування дефіцитних боєприпасів, вироблених на українських підприємствах.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

«Це дуже важлива тема для зміцнення обороноздатності країни, її актуальність значно зросла після того, як були знищені два наших потужних арсенали», – цитує його слова прес-служба РНБО.

За словами Турчинова, випробували найдефіцитнішу групу боєприпасів, а саме: снаряди калібру 152 мм, гранати (ВОГ) для АГС і 60-мм міни для нових українських мінометів, які вже поставлені на озброєння ЗСУ.

Секретар Ради нацбезпеки зазначив, що після проведення найближчим часом державних випробувань і прийняття на озброєння цих боєприпасів почнеться серійне виробництво.

Нагадаємо, за минулу добу незаконні збройні формування 13 разів порушили перемир'я. В результаті бойових дій втрат серед українських військовослужбовців немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: