Потрапив до парламенту й забув: нардеп Недава не поспішає допомагати малому бізнесу Донбасу

Читать на русском
Народний депутат Олег Недава на етапі виборів обіцяв підтримати малий та середній бізнес рідного Донбасу, але, потрапивши до парламенту, забув про це.
Олег НедаваФото з відкритих джерел

Народний депутат-мажоритарник Олег Недава, який у парламенті представляє одномандатний округ №53 із центром у Єнакієвому, провалив передвиборчу обіцянку на законодавчому рівні підтримати розвиток малого та середнього бізнесу на Донбасі.

Її «Слово і Діло» зафіксувало восени 2014 року напередодні позачергових парламентських виборів.

«Я вже підготував низку законопроектів, які після мого обрання будуть зареєстровані негайно у Верховній Раді України: …4. «Про державну підтримку підприємців малого і середнього бізнесу Донбасу», – йшлося в передвиборчій програмі кандидата.

Однак коли справа дійшла до реалізації пунктів програми, все виявилося набагато складніше, ніж говорив перед виборами нардеп. Принаймні станом на початок листопада проекту закону про державну підтримку малого й середнього бізнесу на Донбасі авторства Недави аналітики «Слова і Діла» на порталі Верховної Ради не знайшли.

Варто відзначити, що депутат усе ж працює над законопроектами – про це свідчить список законодавчих ініціатив, підписаних його прізвищем. Серед них є і такі, що були зареєстровані на виконання його передвиборчої програми – наприклад, щодо стабілізації екології Донбасу.

На жаль, провалених програмних обіцянок у Недави більше: окрім підтримки бізнесу, він ще обіцяв створювати на Донбасі нові робочі місця та відновлювати інфраструктуру регіону, але за три роки, не побачивши ознак виконання цих обіцянок, аналітики «Слова і Діла» надали їм статус «не виконано».

Дізнатись, як виконують обіцянки інші депутати-представники Донецької області, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: