Стало відомо, коли президент Польщі відвідає Україну

Читать на русском
В адміністрації Дуди пояснили, що робочий візит буде з метою проведення переговорів з керівництвом України та представниками ОБСЄ.

Президент Польщі Анджей Дуда планує відвідати Україну в грудні цього року. У Харкові відбудуться переговори з керівництвом України та представниками ОБСЄ.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це заявив міністр канцелярії глави польської держави Кшиштоф Щерський, передає Тelegraf.

«Візит у Харкові є в календарних планах президента на грудень цього року», - заявив Щерський.

Він зазначив, що це буде робочий візит з метою проведення переговорів з керівництвом України та представниками ОБСЄ в контексті участі Польщі як непостійного члена в 2018-2019 роках в сесіях Ради безпеки ООН.

Закон про освіту: Україна і Польща домовились про мову навчання нацменшинМіністри освіти України та Польщі домовилися про навчання нацменшин з урахуванням освітньої реформи.

Як зауважив Щерський, це питання в геополітичних інтересах Польщі. В той же час він визнав, що польсько-українські відносини не обмежуються виключно питаннями безпеки.

Нагадаємо, остаточні списки на обмін полоненими на Донбасі досі не сформовані, а українська сторона і бойовики не надали жодних даних з цього питання.Про це розповів представник ОБСЄ в гуманітарній підгрупі в Мінську Тоні Фріш.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: