Працівнику прокуратури подарували гроші на купівлю позашляховика Mercedes

Читать на русском
Працівнику одного з відділів прокуратури Харківської області батьки подарували майже 1,7 мільйона гривень.

Провідний спеціаліст відділу організаційного та правового забезпечення прокуратури Харківської області Андрій Тимофеєв отримав від батьків грошовий подарунок на суму майже 1,7 мільйона гривень, який він витратив на купівлю позашляховика Mercedes.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, працівник прокуратури Харківської області отримав від громадян України Ігоря Олександровича та Марини Миколаївни Тимофеєвих, які в електронній декларації фахівця прокуратури вказані як його батьки, 1 мільйон 192 тисячі 500 гривень та 505 тисяч гривень відповідно. Раніше Тимофеєв продав свою Toyota Auris 2011 за 312 тисяч гривень. Отримані гроші він витратив на купівлю Merсedes-Benz GLE 400 4MATIC 2017 року випуску вартістю 2 мільйони 7 тисяч 240 гривень.

В елетронній декларації за 2016 рік працівник прокуратури вказав, що не володіє нерухомістю, в той час як його батьки мають дві квартири в Харкові площею 45,7 та 60 кв. м, житловий будинок площею 221,5 кв. м та земельну ділянку в Харкові.

За минулий рік Тимоеєв заробив 87 тисяч 97 гривень, його мати – 1 мільйон 216 тисяч 681 гривню, а батько – 939 тисяч 821 гривню. Грошові активи у сім'ї були відсутні.

Нагадаємо, працівник Науково-дослідного центру Мін'юсту отримав у подарунок півмільйона.

Раніше чиновниця Закарпатської ОДА отримала майже мільйон гривень у подарунок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: