ОБСЄ зафіксувала у бойовиків нові шеврони

Читать на русском
Біля Новоазовська СММ бачила чоловіка, одягненого в темно-зелений цифровий камуфляж, на плечі в нього був шеврон із зображенням чорного кажана на синьому полі з жовтим кантом.

У тимчасово окупованому Новоазовську спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували бойовиків ОРДО з новими шевронами.

Про це повідомляє прес-служба місії, передає «Слово і Діло».

«На блокпості на північній околиці підконтрольного «ДНР» міста Новоазовська (40 кілометрів на схід від Маріуполя) команда СММ бачила чоловіка, одягненого в темно-зелений цифровий камуфляж. На плечі в нього був шеврон із зображенням чорного кажана на синьому полі з жовтим кантом. Чоловік був озброєний автоматом (AK-74), який спостерігачі оцінили як новий», – йдеться в повідомленні.

Раніше в ОБСЄ повідомили, що остаточні списки на обмін полоненими на Донбасі досі не сформовані, а українська сторона та бойовики не надали жодних даних із цього питання.

Також зазначимо, українська делегація на нараді ОБСЄ з питань людського виміру у Відні закликала організацію відмовитися приймати офіційні доповіді Росії, де Крим вказується як частина її території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: