Невідомі підірвали цистерни з паливом в Афганістані, є жертви

Читать на русском
На північний захід від Кабула підірвали цистерни з паливом, у результаті чого загинуло не менше 15 людей, ще 27 постраждали.

На північний захід від Кабула підірвали цистерни з паливом, у результаті чого загинуло не менше 15 людей, ще 27 постраждали.

Як повідомляє «Слово і Двло», про це передає Reuters з посиланням на місцеву владу.

Інцидент стався в Чарикарі, на північний захід від Кабула. За даними влади, закладена бомба підірвала дві цистерни з паливом, у результаті чого був також знищений поруч стоїть автобус з пасажирами.

Помста Путіна після візиту до Парижа та ізоляція РФ: про що свідчить теракт у КабуліВійськовий експерт пояснив, з чим може бути пов'язаний теракт у столиці Афганістану і як розвиватимуться події.

Прес-секретар місцевого губернатора Вахеда Шахкара повідомляє про те, що в даний момент відомо про щонайменше 15 загиблих і 27 постраждалих. Поки жодна з терористичних організація не взяла відповідальність за напад.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в дипломатичному районі Кабула підірвався смертник. За даними місцевого міністерства охорони здоров'я, в результаті теракту загинули щонайменше 13 людей і ще 13 отримали поранення. Відповідальність за вибух в Кабулі взяла «Ісламська держава».

Раніше, 20 жовтня терорист-смертник підірвав себе в мечеті шиїтів в столиці Афганістану Кабулі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: