Штаб АТО: бойовики обстріляли маріупольський напрямок

Читать на русском
Сьогодні бойовики обстріляли маріупольський напрямок і підступи до Луганського. Втрат серед українських захисників немає.

З початку доби в районі проведення АТО бойовики не припиняли обстріли позицій української армії. Втрат серед захисників немає.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО станом на 18:00 1 листопада 2017 року, передає «Слово і Діло».

«Найбільш неспокійно було на маріупольському напрямку. Тут окупанти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі били по укріпленню сил АТО біля Талаківки. З цієї ж зброї в другій половині дня бойовики вели вогонь у районі Водяного», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку вночі російсько-окупаційні угруповання обстріляли з озброєння БПМ та автоматичного гранатомета підступи до Луганського, а близько 16 години застосовували протитанкові гранатомети на південно-східних околицях Авдіївки.

Тимчук: бойовики готують диверсії на підконтрольній Україні територіїЗа словами Тимчука, фіксується активізація діяльності ДРГ противника з метою зламати бойові порядки ЗСУ.

Загалом із опівночі противник 5 разів порушив перемир'я. На кожен ворожий обстріл сили АТО відповідали вогнем із піхотного озброєння.

Нагадаємо, за минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили режим тиші.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: