Кличко розповів, скільки садків відкриють у Києві

Читать на русском
У Києві за два тижні відкриється новий дитячий садок-ясла з басейном. Віталій Кличко сьогодні проінспектував заклад.

У Голосіївському районі Києва за два тижні відкриється новий дитячий садок, розрахований на 110 місць. Мер Києва Віталій Кличко сьогодні проінспектував заклад.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в прес-службі КМДА.

Як зазначається, дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №106 на вул. Науки, 65 розрахований на 6 груп. Зокрема, будуть відкриті дві групи для дітей віком від 2 до 3 років та чотири дошкільні групи для дітей віком від 3 до 6 (7) років із режимом роботи 12 годин.

У садочку є басейн, спортивний і танцювальний зали, а під час будівництва використовувалися сучасні технології. Згідно з даними прес-служби, вартість будівельних робіт становить майже 77 млн ​​грн. Найближчими днями розпочнеться прийом дітей до садка через електронну систему запису.

«За два тижні садок уже прийматиме дітей. І я дуже радий, що ми вводимо в експлуатацію такий сучасний об'єкт із басейном, великими й світлими приміщеннями. Я пишаюся тим, що ми поступово змінюємо Київ, будуємо й відкриваємо такі заклади», – заявив Кличко.

Він підкреслив, що в Києві в 2017 році відкриються 10 нових дитсадків – як новозбудованих, так і реконструйованих.

Обіцянки мерів: Гранатуров і Труханов займаються дитсадкамиНайцікавіші обіцянки мерів міст

За словами мера, якщо три роки тому черга до дитсадків столиці становила понад 15 тисяч дітей, то за три роки її зменшили майже втричі.

«І наше завдання – за два-три роки черги в дитсадків у Києві взагалі не має бути», – зазначив Кличко.

Нагадаємо, раніше Кличко доручив перевірити пожежну безпеку в столичних школах і дитсадках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: