Саакашвілі має намір оскаржити рішення міграційної служби

Читать на русском
Міхеілу Саакашвілі відмовили в наданні додаткового захисту від примусової екстрадиції до Грузії. Захист має намір оскаржити це рішення в суд 2 листопада.
Міхеїл Саакашвілі

Управління Державної міграційної служби Київської області відмовило Міхеілу Саакашвілі в наданні додаткового захисту від примусової екстрадиції до Грузії. Захист має намір оскаржити це рішення в суді 2 листопада.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це заявив УНН голова юридичної служби Саакашвілі Руслан Чорнолуцький.

За словами адвоката, повідомлення про відмову в наданні особі додаткового захисту, не статус біженця як деякі ЗМІ вказують, а про відмову особі в наданні додаткового захисту від примусової екстрадиції до Грузії.

«Саакашвіліада»: чим завершиться епопея з грузинським нелегалом та як відреагує ЗахідМіхеіл Саакашвілі не зміг отримати статусу біженця в Україні й заявив, що відтепер житиме в наметовому містечку. Чим завершиться історія з грузинським політиком, обговорювали разом з експертами.

Також Чорнолуцькій зазначив, що завтра ці документи міграційної служби вони оскаржать в Київському окружному адміністративному суді.

«Завтра подаються позови. У нас є відповідно до закону п'ять днів для цього, але ми вже підготували пакет документів, і завтра вранці це буде оскаржено в суді», - уточнив адвокат.

Нагадаємо, за позовом лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі, екстрадиції якого очікують в Грузії, Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: