Синоптик розповіла про погоду в перші дні листопада

Читать на русском
Справи, що вимагають пересування вулицею, краще відкласти на другу половину тижня, з четверга життя почне налагоджуватися.

У перший день листопада волога погода продовжить домінувати практично на всій території України, але кількість опадів зменшиться.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомила в Facebook синоптик Наталка Діденко.

«Вітер, нарешті, почне вщухати. Тобто ще не без сильних поривів, проте вже переважно помірний. Температура повітря вдень – у межах +3... +8 градусів, на півдні місцями +8... +10 градусів», – написала фахівець.

Негода в Івано-Франківській області: на дитину впало деревоВсього в області через негоду було пошкоджено три автомобілі, кілька населених пунктів виявилися знеструмленими.

Також Діденко додала, що «є хороші синоптичні новини».

«З 2 листопада вітер заспокоїться й у більшості наших областей потеплішає на кілька градусів. Справи, що вимагають пересування на вулиці, краще відкласти на другу половину тижня, з четверга життя почне налагоджуватися», – зазначила синоптик.

Нагадаємо, в ніч на 31 жовтня через ускладнення погодних умов сталося знеструмлення 94 населених пунктів у семи областях України.

У Києві у вівторок, 31 жовтня, очікуються пориви вітру до 15-20 м/с та невеликий мокрий сніг із дощем.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: