США запровадили нові санкції проти КНДР

Читать на русском
США запровадили санкції проти сімох громадян Північної Кореї і трьох юридичних осіб КНДР через «кричущі» порушення прав людини.

США запровадили санкції проти сімох громадян Північної Кореї і трьох юридичних осіб КНДР через «кричущі» порушення прав людини.

Як повідомляється на сайті Міністерства фінансів, обмежувальні заходи запроваджені зокрема проти глави департаменту військової безпеки КНДР Джо Кион Чоля, міністра праці Йо Сун Джонга, дипломата з північнокорейського посольства Мін Чоль Кіма, пише «Слово і Діло».

Серед юридичних осіб у «чорному списку» - комісія з військової безпеки Північної Кореї, міжнародне будівельне бюро Північної Кореї і будівельна компанія Ch'olhyo'n.

Як заявив міністр фінансів США Стівен Мнучін, відомство «стурбоване» тим, що північнокорейські військові використовуються в якості секретної поліції, яка карає всі форми дисидентства».

За його словами, співробітники департаменту військової безпеки діють за межами КНДР, де «полюють за тими, хто шукає притулку і насильно повертають їх у Північну Корею».

Раніше в Північній Кореї розповіли, коли відмовляться від ядерної зброї.

Також в КНДР заявили, що ядерна війна може початися в будь-який момент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: