В Одесі затримали громадянку Іраку з дітьми

Читать на русском
В Одеському аеропорту 22 жовтня виявлена ​​громадянка Іраку, яка намагалася в'їхати з дітьми в Україну за підробленими турецьким паспортами.

В Одеському аеропорту 22 жовтня виявлена ​​громадянка Іраку, яка намагалася в'їхати з дітьми в Україну за підробленими турецьким паспортами.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.

«Сьогодні вночі в міжнародний пункт пропуску для авіаційного сполучення «Одеса»рейсом зі Стамбула прибула громадянка Туреччини з двома дітьми. На паспортний контроль вона надала турецькі паспорти. Однак в ході перевірки документів інспектор засумнівався в їхній справжності, а поглиблена перевірка документу підтвердила факт підробки персональних даних на інформаційній сторінці», - йдеться в повідомленні.

Під час подальшого огляду у громадянки Іраку українські прикордонники виявили три паспортних документа громадян Іраку, які належали порушникам. У них виявлені підроблені візові етикетки України.

В інформації уточнюється, що порушниці було відмовлено у пропуску через державний кордон України. У неї вилучили підроблені паспорти Туреччини. У іракські документи поставили штампи, які забороняють в'їзд на територію України терміном на три роки.

Раніше в Києві затримали командира ОУН.

Нагадаємо, під Одесою затримали військового за виготовлення вибухових пристроїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: