У КНДР заявили, що ядерна війна може початися в будь-який момент

Читать на русском
Заступник постійного представника КНДР в ООН Кім Ін Рен заявив, що ситуація на Корейському півострові досягла критичної точки і в будь-який момент може початися ядерна війна.

Заступник постійного представника КНДР в ООН Кім Ін Рен заявив, що ситуація на Корейському півострові досягла «критичної точки» і в будь-який момент може початися ядерна війна.

За словами північнокорейського дипломата, жодна країна в світі не зазнавала такої «надзвичайної та прямої загрози», крім КНДР, повідомляє Associated Press, передає «Слово і Діло».

Ракетний кийок КНДР: навіщо Пхеньян розпалює ситуацію в регіоніКорейська народно-демократична республіка своїми ракетними погрозами намагається шантажувати американську владу.

Кім Ін Рен також зазначив, що в цій ситуації КНДР має право на ядерну зброю з метою самооборони. Він також сказав, що цього року Північна Корея завершила формування своїх ядерних сил і стала повноцінною ядерною державою, яка володіє атомною бомбою, водневою бомбою, а також міжконтинентальними балістичними ракетами.

«Вся територія США перебуває в зоні польоту наших ракет, і якщо США наважаться вторгнутися на нашу священну землю хоча б на дюйм, вони не уникнуть нашого жорстокого покарання в будь-якій частині земної кулі», – заявив дипломат.

Нагадаємо, ЄС посилив санкції проти Північної Кореї.

Раніше КНДР уже погрожувала США «вогненним градом».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: