Геращенко: вибух у Києві – це серйозний виклик усім силовим структурам

Читать на русском
Геращенко переконана, що країна потребує профілактики та попередження злочинів, а не лише їх констатації.

Перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко назвала теракт у Києві серйозним викликом усім силовим структурам.

Так вона прокоментувала в своєму Facebook вибух у Києві пізно ввечері 25 жовтня, передає «Слово і Діло».

Вибух на Солом'янці: Мосійчук прокоментував замахНародний депутат Ігор Мосійчук прокоментував замах на себе, що був скоєний увечері 25 жовтня.

«Я шокована замахом на Ігоря Мосійчука. Я щиро бажаю йому, політологу Віталію Балі, який також постраждав від вибуху, всім іншим громадянам, які виявилися випадковими жертвами цього замаху, якнайшвидшого одуження й міцного здоров'я ... Я не знаю, якими були мотиви замаху, але що б за цим не стояло, політика чи кримінал, це однаково жахливо. Це серйозний виклик усім силовим структурам», – написала вона.

Геращенко переконана, що країна потребує профілактики та попередження злочинів, а не лише їх констатації.

«Краіна вимагає профілактики та попередження злочинів, а не лише їх констатаціі. Притягнення до відповідальності всіх порушників закону», – зазначила депутат.

Нагадаємо, в Києві біля телеканалу «Еспресо» пізно ввечері 25 жовтня пролунав вибух, внаслідок якого поранення отримали п'ятеро осіб, зокрема депутат Ігор Мосійчук і політтехнолог Віталій Бала. Охоронець Мосійчука незабаром помер від поранень дорогою до лікарні. Нині стало відомо ще про одного загиблого – випадкового перехожого на ім'я Михайло.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: