Вибух у Києві: кількість загиблих зросла

Читать на русском
У прес-центрі української спецслужби заявили про двох загиблих у результаті вибуху під студією телеканалу Еспресо.

В результаті вибуху, що стався ввечері 25 жовтня в Києві загинули двоє людей: охоронець народного депутата від фракції Радикальної партії Ігоря Мосійчука та місцевий мешканець, який проходив повз.

Про це на власній сторінці в Facebook написала спікер Служби безпеки України Олена Гітлянська, повідомляє «Слово і Діло».

«Слідчі Головного управління СБУ в Києві та області розслідують факт вибуху в столиці, внаслідок якого постраждав народний депутат України Ігор Мосійчук та ще четверо громадян. Двоє загиблих», – зазначила вона.

У коментарі «Українській правді» речник СБУ уточнила, що другий загиблий – це місцевий мешканець 1981 року народження, який просто проходив повз.

«Наразі слідство розглядає всі версії. Вже встановлено, що невідомі підірвали мопед поблизу місця пересування депутата. На місці подій працює спільна слідчо-оперативна група правоохоронців, яка встановлює деталі трагедії», – додала Гітлянська.

Нагадаємо, в Києві вчинили замах на депутата Верховної Ради Ігоря Мосійчука. В результаті вибуху також постраждав політолог.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: