Дочка Добкіна володіє елітною квартирою неподалік місця кривавої ДТП в Харкові

Читать на русском

Дочка Михайла Добкіна Алла, згідно з Єдиним реєстром нерухомого майна, живе в Харкові поряд із місцем, де 18 жовтня сталося криваве ДТП.
Фото з відкритих джерел

Старша дочка скандального нардепа, екс-голови Харківської ОДА Михайла Добкіна Алла Добкіна (Гуревич) живе неподалік від місця кривавої ДТП, яка сталося 18 жовтня на вул. Сумській у Харкові.

Як вдалося з'ясувати «Слову і Ділу», двокімнатну квартиру в елітній новобудові на вул. Чернишевській у Харкові дівчина отримала ще в 19 років (7 жовтня Аллі виповнилося 24 – ред.). Однак, судячи з даних Єдиного реєстру нерухомого майна, «двушка» – єдине майно, що належить Аллі Добкіній (Гуревич).

Мер Чернігова під час наради повторив перл Добкіна – відеоМер Чернігова Владислав Атрошенко видав черговий перл на засіданні муніципалітету 5 жовтня.

Площа квартири – 164,5 кв. м. Це велика студія, вартість якої, судячи з даних порталів продажу нерухомості, становить близько 280 тис. доларів або близько 7,4 млн грн. Нагадаємо, в липні цього року старша донька Михайла Добкіна вийшла заміж за сина колишнього радника свого батька Олега Гуревича.

Нагадаємо, в результаті ДТП 18 жовтня в Харкові загинули п'ятеро людей і ще шестеро були сильно травмовані. Зіткнулися Lexus RX 350, за кермом якого перебувала Олена Зайцева, та Volkswagen Touareg. Після удару Lexus врізався у стовп, перекинувся й вилетів на тротуар, де збив пішоходів. Експертиза показала, що на момент аварії дівчина перебувала в наркотичному сп'янінні – в її організмі знайшли опіати.

Найближчі два місяці вона проведе в СІЗО, слідство триває. Зайцевій загрожує до 9 років позбавлення волі. Водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов виступає у справі як свідок. Він заявив, що готовий повністю співпрацювати зі слідством, проте на цю мить перебуває в лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: