Суд продовжить обирати запобіжний захід Розенблату

Читать на русском
Солом'янський районний суд Києва в п'ятницю, 20 жовтня, о 14 годині продовжить засідання у справі позафракційного народного депутата України Борислава Розенблата з питання обрання йому запобіжного заходу.

Солом'янський районний суд Києва в п'ятницю, 20 жовтня, о 14:00 продовжить засідання у справі позафракційного народного депутата України Борислава Розенблата з питання обрання йому запобіжного заходу.

Про це повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» адвокат нардепа Олексій Шевчук, передає «Слово і Діло».

Корупційні схеми та ризики соціального вибуху: «бурштинова справа» – не лише Розенблат і ПоляковПолітичний експерт пояснив, чому в ході розслідування «бурштинової справи» не можна концентруватися лише на двох підозрюваних.

«Солом'янський суд завтра (20 жовтня – ред.) продовжить о 14:00. Суддя Бобровник», – сказав Шевчук.

За його словами, у Розенблата вилучили телефон із метою отримання доступу до особистого листування. Крім того, як зазначив Шевчук, один із детективів повідомив, що найближчим часом затримають адвокатів Розенблата.

Як повідомлялося, Розенблат фігурує в так званій «бурштиновій справі», відкритій за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч. 2 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Раніше нардеп прокоментував інформацію про діаманти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: