Батько подарував нардепу позашляховик

Читать на русском
Батько члена українського парламенту подарував синові позашляховик за більш ніж мільйон гривень.
Валерій Лунченко

Народний депутат, член фракції «Народного фронту» Валерій Лунченко отримав від батька в подарунок позашляховик Audi Q7 2015 року випуску.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 13 жовтня нардеп отримав від громадянина України Валерія Дмитровича Лунченка, ймовірно, свого батька, позашляховик Audi Q7 2015 року випуску. Вартість автомобіля становить 1,35 мільйона гривень.

В електронній декларації за 2016 рік Лунченко вказав, що має житловий будинок у Хусті Закарпатської області площею 194,9 кв. м, низку земельних ділянок там же і в інших населених пунктах регіону, а також готельно-ресторанний комплекс, яким володіють його дружина й батько.

Валерій ЛунченкоНародний депутат України

Також дружина нардепа має два автомобілі BMW X5 2015 року, корпоративні права в ТОВ «Регіональна телевізійна компанія «Хуст» та ТОВ «Мілкор».

За минулий рік подружня пара заробила 1 млн 52 тис. 391 грн. Готівкою нардеп зберігає 2 млн грн, 29 тис. дол. і 25 тис. євро.

Нагадаємо, згідно з моніторингом «Слова і Діла», Лунченко загалом дав 26 обіцянок, 15 з яких виконав, а 6 – провалив. Рівень його відповідальності – 58%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: