Працівниця економічного відділу Нацполіції придбала автомобіль

Читать на русском
Керівник одного з відділів управління Нацполіції в Дніпропетровській області витратила майже 900 тисяч гривень на автомобіль.

Начальниця одного з відділів управління захисту економіки департаменту захисту економіки Національної поліції в Дніпропетровській області Ірина Твердоступ придбала автомобіль майже за 900 тисяч гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану вона подала до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, працівниця Нацполіції заплатила 888 тисяч гривень за новенький автомобіль Toyota RAV4 HYBRID, який купила в ТОВ «Алмаз Мотор Лтд».

В електронній декларації за 2016 рік вона вказала, що володіє двома квартирами в Дніпрі площею 45,6 та 45,8 кв. м. Другою – спільно з громадянином України Ігорем Євгеновичем Клаком, імовірно, своїм батьком, оскільки з пошуку в соцмережах можна знайти Ірину Твердоступ з колишнім прізвищем Клак. Частина батька була куплена поліцейською або отримана в подарунок згідно з її повідомленням у реєстрі.

Також Твердоступ має два гаражі в Дніпрі плоею 46 і 51,5 кв. м. та автомобіль Hyundai Elantra 2007 року випуску.

За минулий рік разом із чоловіком працівниця поліції отримала дохід на суму 1 млн 817 тис. 877 грн. Готівкою вона зберігає 760 тис. грн.

Нагадаємо, працівник МВС придбав квартиру майже за мільйон.

Раніше працівниця прокуратури Дніпра отримала в подарунок гроші й купила за них квартиру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: