Скинути Трампа, поки не пізно: в США обіцяють $10 млн за компромат на президента

Читать на русском
Політика президента США викликає невдоволення як серед простих американців, так і на вищому рівні. Заклики за його імпічмент не згасають.

Відомий видавець американського журналу Hustler Ларрі Флінт запропонував $10 мільйонів за матеріали, які допоможуть оголосити імпічмент президента США Дональда Трампа.

Про це пише The Hill, передає «Слово і Діло».

«Ларрі Флінт і журнал Hustler оголошують про пропозицію до $10 млн за інформацію, яка приведе до імпічменту та зміщення з поста Дональда Трампа», - йдеться в тексті оголошення.

Так, до президента США висунули ряд претензій. Зокрема, мова йде про «призначення недостатньо кваліфікованих осіб на високі посади», а також «хронічний непотизм».

Скандали, інтриги та президент США: буде імпічмент чи ні – все в руках ТрампаСпівдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова пояснив, чому Дональд Трамп ризикує залишити президентську посаду раніше.

Раніше Флінт заявив, що вважає завданням усіх американців - скинути Трампа, поки не стало надто пізно.

«Я відчуваю, що це мій патріотичний обов'язок і обов'язок всіх американців», - сказано в оголошенні.

Оголошення було розміщено в газеті Washington Post.

Нагадаємо, раніше органи місцевого самоврядування десяти міст США закликали Конгрес почати процедуру імпічменту Трампа.

За даними ЗМІ, юристи Білого дому вивчають тему імпічменту, щоб бути готовими до різних сценаріїв, але на їхню думку, відставка Трампа - малоймовірна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: