У штабі АТО розповіли про обстріли з початку доби: бойовики застосовували БМП

Читать на русском
З початку дня російсько-окупаційні війська не припиняли обстріли позицій сил АТО на Донбасі.

З початку доби 10 жовтня бойовики не припиняли обстріл з гранатометів і кулеметів на донецькому і луганськом напрямках. Біля Пісків і Новотроїцького терористи стріляли з БМП.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Упродовж сьогоднішнього дня в районі проведення АТО противник не припиняв обстріли позицій української армії. Як і вчора, основна активність проросійських найманців зберігалась на Донецькому і Луганському напрямках», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 10 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 10 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку вночі бойовики зі стрілецької зброї і протитанкового гранатомета били по захисниках Кримського та станції Донець.

На донецькому напрямку днем ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї обстрілював укріплення сил АТО в районі Авдіївської промзони. Озброєння БМП окупанти застосовували біля Пісків.

На приморському напрямку під ранок противник майже годину вів вогонь з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї поблизу Новотроїцького. Наші бійці оперативно і жорстко відповіли ворогові з піхотного озброєння.

Нагадаємо, 10 жовтня в Генштабі розповіли про морально-психологічний стан бійців на передовій зони АТО.

За 9 жовтня внаслідок обстрілів двоє військових отримали поранення і ще двоє – бойові травми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: